تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم

بهادری جهرمی: لایحه پشنهادی برای اصلاح قانون واردات خودرو تصویب شد

بهادری جهرمی: لایحه پشنهادی برای اصلاح قانون واردات خودرو تصویب شد سخنگوی دولت گفت: دولت لایحه پیشنهادی برای اصلاح قانون ساماندهی صنعت خودرو برای حمایت از واردات خودروهای روز جهانی و تسهیل‌گری در این زمینه را تصویب کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۹ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 19
کد خبر: ۲۴۶۰۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛علی بهادری جهرمی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه جلسه امروز هیئت وزیران به ریاست سرپرست ریاست جمهوری برگزار شد و مصوبات متعددی به تصویب رسید، گفت: در امتداد توسعه روابط دیپلماتیک دولت، شاهد سفرهای خارجی متعدد وزرا و سرپرست وزارت خارجه بوده‌ایم. در همین راستا دولت با لایحه موافقت نامه همکاری راهبردی و بلندمدت ایران و سوریه موافقت کرد. این لایحه کمک می کند همکاری های اقتصادی بلندمدت ادامه یابد. این لایحه در راستای سیاست هماسایگی دولت است. همچنین لایحه تجارت آزاد بین ایران و اتحادیه اوراسیا به تصویب رسید تا تعاملات آزاد اقتصادی و تجاری داشته باشیم.

 

سخنگوی دولت افزود: لایحه پیشنهادی برای اصلاح قانون ساماندهی صنعت خودرو برای حمایت از واردات خودروهای روز جهانی و تسهیل‌گری در این زمینه تصویب شد. قانون موجود سخت‌گیری‌هایی در زمینه واردات داشت و در لایحه دولت پیشنهاد سهل‌گیری وجود دارد. همزمان هم منابعی برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان در زمینه فناوری های مرتبط با خودرو پیشبینی شده است.


وی همچنین گفت: لایحه اصلاح برخی مقررات مربوط به تابعیت به تصویب رسید. برخی ایرانیان که مدت طولانی خارج از کشور بودند، مشکلاتی برای جذب در هیات علمی داشتند و پیش بینی شد تا تسهیل گری در این زمینه انجام شود و از ظرفیت نخبگان خارج از کشور استفاده بیشتری شود. برای جلوگیری از ایجاد تابعیت مضاعف و رعایت الزمات قانونی برای تصدی مشاغل حساس، مواردی در این لایحه پیش بینی شده است.


بهادری‌جهرمی در پایان گفت: در جلسه امروز آیین‌نامه‌ای برای تخصیص یک درصد از هزینه های همه شرکت‌های دولتی در راستای فعالیت فرهنگی، هنری و ورزشی تصویب شد./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار